ParijsPlus

...Stichting Nederlandse Vrienden van de Kerk van Parijs

Font Size

Cpanel

Bestuur en Financiën

De Stichting Nederlandse Vrienden van de Kerk van Parijs is opgericht op 26 september 1997 en staat geregistreerd onder dossiernummer 4122265 in het stichtingenregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Zuid Holland zuid. De Stichting is opgericht voor onbepaalde tijd en heeft ten doel het op vrijwillige basis financieel ondersteunen van de kerk: L'Eglise Réformée Néerlandaise ofwel Nederlandse Protestantse Gemeente te Parijs. 
Het bestuur bestaat uit 4 vrijwilligers.

Adres van de Stichting: 
Mevr. C.N. Seldenthuis-van Nes
Lindenlaan 15 
3286 XH  Klaaswaal 
tel. 0186 572 806 

De namen van de bestuursleden zijn:  
A.H. van Joolingen voorzitter  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
H.T.W. Grethe vice voorzitter e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. C.N. Seldenthuis-van Nes secretaris e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W. de Korte penningmeester e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur komt tenminste tweemaal per jaar bij elkaar en middels de tot haar beschikking staande communicatiemiddelen wordt het contact tussen de bestuursleden onderhouden. 

Verder heeft het bestuur bij de oprichting een promotieteam opgericht onder de naam PARIJS PLUS, dat helpt bij de uitvoering van de activiteiten. 
Elk jaar wordt het budget vastgesteld om in het structureel tekort van de Kerk van Parijs tegemoet te komen. 
In opdracht van het bestuur worden jaarlijks de boeken gecontroleerd door een kascontrolecommissie. Onderaan elke pagina vindt u bij Aktueel de link naar zowel de de secretariële als de financiële jaarverslagen. 
Meer informatie over legaten, schenkingen of testamentaire beschikkingen vindt u in het menu Giften

Sinds 1 januari 2008 is onze Stichting door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) geregistreerd onder RSIN/fiscaal nummer ANBI 806340319.

Actueel

 

De exploitatieoverzichten van 2012 t/m 2018 kunt u nu nalezen op onze website.

Lees meer...

 

De jaarverslagen 2011 t/m 2016 kunt u nu nalezen op onze website.

Lees meer...

 

Geldactie Lever uw oude valuta in en steun zo Parijs Plus

Lees meer...
U bevindt zich hier: Een springlevende kerk in Parijs Bestuur en Financiën

Privacyverklaring